Luxura X7-2

Vackra Luxura X7-2 har 42 rör på vardera 160 W. Dessutom fyra HP-lampor som justerbar ansiktsförstärkning. Även aroma och breeze, Smart cooling och Sound around. Ergonomisk liggskiva.

TAN BEAUTY

Med sitt rosa sken vårdar Tan Beauty huden. Lysrören stimulerar kroppens egen produktion av collagen och ger en märkbar föryngring av huden, som blir mjuk, slät och kräver mindre återfuktning. Också utrustad med aroma och breeze.

Megasun 5600

40 rör med extra power och fyra mäktiga ansiktslampor. Megasun 5600 är just vad den heter. Den är mega! Solariet har också finesser som justerbar ansiktsförstärkning och automatisk aroma och breeze. Här kan du om du vill också spela din favoritmusik via bluetooth.

ICE

Så vacker och så stilren. 38 rör av full längd. Fyra extra lampor ger en balanserad förstärkning med både UV-A och UV-B för ansiktet. Dessutom har den förstås också förstärkning mot axlar och armar.

PARAGON SP

40 rör av full längd samt dessutom inte mindre än 33 smala rör som förstärkning för ansikte, axlar, armar och ben. En kombination av skönhet, lyx och komfort, enligt reklamen - och reklamen ljuger inte!

LEXODUS

Fantastiska ståsolariet Lexodus har 50 rör (180 w) samt tre extra lampor som ansiktsförstärkning.
En upplevelse med hög effekt, så tänk på att maximal soltid sällan behövs i detta underbara solarium!